به گزارش مشرق، «خبرنامه دانشجويان ايران» نوشت: در اين مراسم حميد فرخنژاد براي بازي در فيلمهاي سينمايي "دموکراسي تو روز روشن" و "بيداري روياها" جايزه بهترين بازيگر مرد را گرفت که به اذعان همه حمله و به چالش کشيدن دفاع مقدس بوده است.
«دموکراسي تو روز روشن» بر عکس اسم جذابش که خيليها را به سمت سينما ميکشاند، نتوانست مفاهيم اسلامي را در قالب ارزشها منتقل کند و متأسفانه خيانت خيلي بزرگي مرتکب شد.
فيلم خواسته يک واگويي از مفاهيم اسلامي را داشته باشد، اما نقطههاي مثبت را در نظر نگرفته است نقاطي مانند: ايثارگران، سرداران، دفاع مقدس را زير سوال ميبرد و با زير سوال بردن سپاه، همسو با دشمنان گام برميدارد و ميگويد که سردار سپاه در تربيت بچههايش و دفاع از آب و خاک موفق نبوده است.
دوستان حوزه هنري و خانه سينمايي حجه الاسلام زم با اهداي جايزه بهترين بازيگر مرد به فيلم ايشان در واقع خواسته اند از تهيه کننده دموکراسي توي روز روشن دلجويي کنند.
به نظر جشنواره مقاومت بيشتر به جاي آنکه به ستايش و بازخواني آثار فاخر سينماي مقاومت بپردازد به محل خرده پردازي هاي جشن خانه سينما و جشنواره تبديل شده است.
جالب آنکه در اين جشنواره نه تنها از اثاري چون اخراجي ها تشکر نشد بلکه سخنرانان متفاوتي بالاي صحنه رفتند و به اخراجي هادر لفافه کلام حمله کردند.
بطور مثال يکي از سخنرانان که فيلمش توقيف شده بود گفت:«من اينجا هستم تا صداي همکارانم را به گوش مسئولين برسانم.از سوء ظني که در فضاي زندگي روزمره مان و در فضاي هنر احساس مي کنم، رنج مي کشم. بزرگترين راز عقب ماندگي کشور اتلاف انرژي مردم سازنده ي آن کشور است. جوان ها بسيار با استعدادند و آثار بسيار با ارزشي مي سازند. انرژي جوان ها را مثل انرژي من تلف نکنيد!»
قابل ذکر است درسال1362 ودربحبوحه جنگ تحميلي وهمزمان با گراميداشت هفته دفاع مقدس درتهران واهواز اولين همايش اين جشنواره برگزار گرديد که البته با گذشت 27 سال از اولين جشنواره مقاومت تنها ياد شهدا فراموش شده است.
جمعه شب دوم مهرماه اختتاميه يازدهمين جشنواره فيلم دفاع مقدس در تالار وحدت برگزار شد که به نظر محل جبران بي مهري از کساني بود که پيش از اين در جشنواره فجر در تقسيم جوايز سهمي نبرده بودند، شد.